Alla inlägg under augusti 2014

Av Jennica - 18 augusti 2014 12:57

Kan inte förstå hur fort veckan har gått. Idag va de dags att lämna barnen på dagis och att dem blir hämtade av deras mamma igen. Det är sjukt hur fort en vecka kan gå, speciellt när man haft en bra vecka. Typ inget bråk, varken av Linnéa eller Ebba. Ebba har klarat sig utan napp som vanligt.

Som vanligt får ja alltid lite dålig magkänsla när dem åker ifrån oss. Ibland är de lite som att man inte riktigt vet vad det är för barn man möter när dem kommer tillbaka och det är lite läskigt.

Det är ibland lite galet hur mycket ett barn kan påverkas. Och nu mena ja inte bara negativt. Det kan bara possitivt också men förändringen ja är rädd för är oftast allt annat än possitiv. 

 

Fy va länge ja sov idag, men det behödes ju tydligen annars hade ja väl inte gjort det. Efter att jobbat långa dagar i helgen så va de ganska skönt att sova ut men ja fick lite panik när ja vaknade, tänkte för mig själv "klockan måste vara ganska mycket" och den va halv 1. Det va ju bara till o gå upp och starta dagen. Kanske ta mig till banken idag med. Om ja orkar, det är inget viktigt. Ska bara ställa ett par frågor så kanske till o me kan ringa om ja känner att latheten tar över. Kan vara så att ja börja bli lite hungrig redan så fundera på o äta något först. Frågan är bara vad. 


           Tjejerna vid Statiol i Halmstad

Av Jennica - 17 augusti 2014 09:54

Här regnar det o ja ska snart bege mig till jobbet och köra ett långpass men ändå så utrustar vi oss med morgonrock, solglajor och pappas tofflor ;)

Av Jennica - 14 augusti 2014 08:22

Idag är de min lediga dag. Känner dock att ja har massa o ogilla just nu.
* vädret
* att ja fryser
* personer som bara ser till sitt eget bästa o inte sina barns
* personer som ljuger me anledning till att verka bättre själv
* personer som alltid tror att dem kan få som dem vill och att alla ska spela efter deras pipa.
* personer som inte kan se vad efterföljaren av sitt agerande
Okej, ja ska erkänna. Det där med "personer" borde egentligen stå: "detta är bara några få anledningar till att ja inte gillar den "denhär" personen." Ja gillar inte denna personens sällskap, de är likasinnade och bryr dig bara om va som är jobbigt och inte jobbigt för dem. Inte för alla andra eller vilka följder de ger. Och ja, ingen människa vill väl ta den jobbiga vägen men de är den enda rätta vägen för både sig själv och andra i slut ändan så ja, då tar man den hur tjatig och jobbig den än är. Som ja sagt innan, ja säger inte att allt ja tycker o tänker är rätt men när man hör hur andras tankar om just dessa sakerna är så börjar man inse att man inse att man inte tänker i helt hel banor i alla fall. Ja vill inte säga hur folk ska leva sitt liv men när de blir en del av mitt samtidigt så kan ja i alla fall få tycka o tänka.
Ibland kan ja komma på mig själv i tankar som: h*n är trög, tänkt om h*n tänkte på de här sätter, vara hade hänt om hon/han aldrig kom o korsade mina vägar osv. Detta är dessutom väldigt milda tankar ja skrivit nu. Dem brukar va dubbelt så igångtriggande än dessa. Ja är trött på o känna så pass starkt ogillande, nästintill hat, för en människa som ja gör för denna. Det är så riktigt inte ens roligt, speciellt inte när man känner de utan att tänka på de.

Nu skiter vi i detta pipandet och lägger oss o kollar på ett avsnitt eller två. Ska hämta töserna vid 1 idag och förhoppningsvis är F med o hämtar dem. Då innebär det är att han klarat sin uppkörning till lastbil :) Oavsett vilket så efter ja hämtat dem blir det att åka in o kolla doppressent så F's kusin döps på lördag. Synd bara att man ska jobba och inte kan vara med.

Av Jennica - 13 augusti 2014 07:46

Eftersom ja älskar att spendera tid me tjejer och bara har en barnstol till varje barn så pallrade ja mitt feta arsle upp ur sängen extra tidigt idag så ja kunde lämna dem på dagis för att efter jobbet hämta dem. Ja börjar klockan 9 idag så de är ingen idé att ja lägger mig igen så de fick bli frukost idag för ovanlighetens skull. Ostfralla me saltkött, smaskens. Självklart några avsnitt till de också och sockerberoende som ja är så fick de bli saft till :)

Av Jennica - 12 augusti 2014 00:34

Det är tur att man har så snälla kollegor ibland. Fick byta min kvällstidningarna på onsdag mot en dagtid som gör att ja slutar klockan 3 istället. Det gillar vi. Då kan ja i alla fall umgås lite med barnen och det kommer bli mysigt :) imorgon kommer ja hem ungefär lagom tills det är dags att sätta sig vid matbordet och äta o sedan är de sängen för töserna. Älskar att ha dem hemma hos oss igen <3

Av Jennica - 11 augusti 2014 11:20

Idag kommer tjejerna hem. Det ska bli så mysigt. Är dock lite ledsen för att ja inte får träffa dem alls idag. Men gå in o pussa på dem ska ja allt göra när ha kommer hem. Och ja hoppas att dem kommer in o gosar med mig innan dem åker till dagis imorgonbittti. Fundera på o be F o ändra deras tid på dagis på torsdag. Ja är ledig då så då kanske ja kan få Umgås lite med dem. Få se va man kan hitta på. Hatar att ja jobbar så mycket kvällar denna veckan!! Ja vill så gärna umgås med dem. Har saknat dem så mycket.
Det är synd att ja inte ens kan hämta dem tidigare idag eftersom ja börja jobba innan F slutar.
Nu blir de lite serie o sen får man väl plocka lite här så att de ser okej ut tills dem kommer.

Av Jennica - 10 augusti 2014 09:59

Jag såg precis på mitt schema för nästa vecka och de visade att ja säger 5 av 7 dagar, en dag är ja ledig och den dagen så jobbar ja till kvart över 6. Precis lagom för att tjejernas ska gå o lägga. Detta suger ju!!

Av Jennica - 10 augusti 2014 09:42

Redan uppe? Va hände där? Har legat o vridit o vänt på mig ett tag och trodde att klockan va jättemycket. Visade sig att Klockan va kvart över 9.
Sorry för att ja varit skit kass med uppdateringarna. I fredags jobbade ja till kvart över 9, åkte hem o gjorde iordning mig och sedan hoppade ja på cykeln o cyklade till Emma för o ha lite tjejkväll med henne, Sarah, Sandie och lite senare kom Sandra. Satt o spelade spel o drack lite. Detta resulterade i att ja va helt slut hela dan igår. Låg bara på soffan hela dagen och kollade på SoA, vilade några gånger däremellan också. Fan va gammal har börjat bli. Haha
När mannen har vaknat idag så ska vi åka till sköndevadsmarknad me Bävern o bara mysa. Imorgon blir de jobb och dessutom kommer tjejerna hem. Synd bara att ja stänger och kommer inte få träffa dem alls. Men hoppas på en underbar vecka annars :)

Nu tar ja o kollar lite serier och vänta på att mannen i mitt liv ska vakna :)

Ovido - Quiz & Flashcards