Alla inlägg den 23 augusti 2014

Av Jennica - 23 augusti 2014 15:32

F skulle fixa lite på sin bil. Inte så intresserad egentligen utan hänger bara med för att ja älskar honom. För mig blir de istället att blogga och spela lite småspel. Vi hade tänkt att gå på bio idag eftersom ja lovat mamma och köra hem henne och hennes kollegor ikväll, tänkte att de skulle passa bra men dem hade inte tänkt att vara där såpass länge som till 11. Får bli lite lövbiff med kroketter och någon film. Ju har ja bara 2 avsnitt kvar på SoA så de kan man ju inte roa sig med länge till.

Mr noggrann

Av Jennica - 23 augusti 2014 09:28

Jahopp, då fick vi hit Spike igår. Det är Bävern hund, men eftersom att han är ett kräk och har nu åkt till Spanien så fick vi passa Spike. Det kommer säkert gå jättebra, är bara lite rädd att Ebba inte kommer tycka det är så roligt alla gånger eftersom hon ofta blir rädd för hundar. Men hon har börjat ändra det så hoppas att det kommer gå bra. Det enda är att ibland så kommer dem (främst Ebba) in och lägger sig hos oss tidigt på morgon och vi låter hunden sova i sängen då han är van vid det. Men det ska säkert gå bra. Idag fick ja ledigt eftersom ja har superfina kollegor som hellre vill jobba. Ja har kommit på mig själv att just nu tycker ja att det är lite tråkigt att jobba. Men det funkar det också. Den perioden är nog snart över igen.
Nu är det bara att vänta till F kommer upp och sedan ska han skälla lite på Bentz bil som gav hon fel färg till bilen, trots att han lovade och svor att det bara fanns en färg till den bilen så det kan inte bara fel. Får se om ja blir kvar i affären eller ifall ja går ut och sätter mig i bilen :)

Ovido - Quiz & Flashcards