Alla inlägg den 14 augusti 2014

Av Jennica - 14 augusti 2014 08:22

Idag är de min lediga dag. Känner dock att ja har massa o ogilla just nu.
* vädret
* att ja fryser
* personer som bara ser till sitt eget bästa o inte sina barns
* personer som ljuger me anledning till att verka bättre själv
* personer som alltid tror att dem kan få som dem vill och att alla ska spela efter deras pipa.
* personer som inte kan se vad efterföljaren av sitt agerande
Okej, ja ska erkänna. Det där med "personer" borde egentligen stå: "detta är bara några få anledningar till att ja inte gillar den "denhär" personen." Ja gillar inte denna personens sällskap, de är likasinnade och bryr dig bara om va som är jobbigt och inte jobbigt för dem. Inte för alla andra eller vilka följder de ger. Och ja, ingen människa vill väl ta den jobbiga vägen men de är den enda rätta vägen för både sig själv och andra i slut ändan så ja, då tar man den hur tjatig och jobbig den än är. Som ja sagt innan, ja säger inte att allt ja tycker o tänker är rätt men när man hör hur andras tankar om just dessa sakerna är så börjar man inse att man inse att man inte tänker i helt hel banor i alla fall. Ja vill inte säga hur folk ska leva sitt liv men när de blir en del av mitt samtidigt så kan ja i alla fall få tycka o tänka.
Ibland kan ja komma på mig själv i tankar som: h*n är trög, tänkt om h*n tänkte på de här sätter, vara hade hänt om hon/han aldrig kom o korsade mina vägar osv. Detta är dessutom väldigt milda tankar ja skrivit nu. Dem brukar va dubbelt så igångtriggande än dessa. Ja är trött på o känna så pass starkt ogillande, nästintill hat, för en människa som ja gör för denna. Det är så riktigt inte ens roligt, speciellt inte när man känner de utan att tänka på de.

Nu skiter vi i detta pipandet och lägger oss o kollar på ett avsnitt eller två. Ska hämta töserna vid 1 idag och förhoppningsvis är F med o hämtar dem. Då innebär det är att han klarat sin uppkörning till lastbil :) Oavsett vilket så efter ja hämtat dem blir det att åka in o kolla doppressent så F's kusin döps på lördag. Synd bara att man ska jobba och inte kan vara med.

Ovido - Quiz & Flashcards