Alla inlägg den 27 augusti 2014

Av Jennica - 27 augusti 2014 19:42

Ebba är ganska ofta en tidinställd morgonmänniska. Ibland är det ungefär så att man kan ställa solen efter henne. Idag kom hon upp redan kvart i 6. Som tur är så är hon en liten tös som gärna kommer och lägger sig i vår sängen och gosar innan det är dags att gå upp. Exakt detta va de hon gjorde idag. Hon gosade med mig i kanske en halvtimme innan hon lockades av att starta tv och kolla på den istället. När F gick upp strax efter 7 någon gång så hade hon somnat på soffan.

Min chef skickade nästan precis och frågade om ja kunde öppna imorgon. Det resulterar i att från det att ja skulle haft 3 dagar ledigt så får ja ingen. Men eftersom ja är så snäll så får de bli så. Jag slutar ändå klockan 3, tänkte mig ändå att hämta töserna runt den tiden så det passar ju bra.

Töserna fick vara med och hålla Spike igår när vi va ute med honom. På något sätt kändes det som att han visste vilka som höll för han drog inte så mycket som han annars kan göra och hade gjort under turen tidigare. <3

Av Jennica - 27 augusti 2014 10:55

Just by blir det bara en snabb och enkel uppdatering.
Sitter utanför jobbet och ska snart gå in och byta om. Blir ett pass till 18.15 Ganska lagom och så är man ledig imorgon. Får se om F sluta tidigt. Han skulle väl bara ha någon uppskrivning eller något sånt.

Min kamera framtill är fucked.

Ovido - Quiz & Flashcards