Alla inlägg den 24 augusti 2014

Av Jennica - 24 augusti 2014 22:44

Eftersom vi inte har någon serie kvar att kolla på nu längre så fick det bli en film. F hade aldrig sett 21 jump Street innan så de fick bli den. Ja vill så gärna se tvåan men då måste han ju ha sett 1:an först.
Vi hade supermmysigt hemma hos mamma. Plockade lite, snackade lite, åt god mat och snackade lite till. Sedan blev de en vända till affären. Vi tänkte att vi skulle spela bingolotto eftersom de va premiär på de idag men när vi väl hade köpt dem och kommit hem så insåg vi att vi inte hade rätt kanal. Suuuug.

Lille Spike myser i soffan/f]

Såhär blev F's däck.
Lite coola detaljer.

Av Jennica - 24 augusti 2014 11:25

Idag är det söndag och jag är faktiskt ledig idag med. Igår va ju bara fuskledig ;) Ska snart väcka min karl och sedan ska vi åka hem till mamma, hon behöver lite flyttlådor för tiden går snabbt nu tills det att hon flyttar. Får väl hjälpa henne och packa lite skit också. I gengäld så bjuder hon på middag. Ja är jättesugen på fransyska men det är de inte säker de blir. Beror lite på vad dem har i butikerna i den hålan. Men hon sa antingen det är kalops så det kan ja väl stå ut med ;) Sedan efter det blir väl och åka hem o städa. Tjejerna kommer ju hem imorgon igen. Är så glad att deras föräldrar samarbete funkar någorlunda bra nu. Va faktiskt där igår och hälsade på. Superkul. Fick till och med receptet till en smörgåstårta som F tycker om så kanske får ställa sig och göra den någon dag.

Coola Nea med pappas
keps och glajjor <3

Ovido - Quiz & Flashcards