Alla inlägg den 7 augusti 2014

Av Jennica - 7 augusti 2014 23:33

Nu ligger ja i sängen med en tungt sovandes man bredvid mig. Han är ganska söt när han sover och ja älskar att höra dem tunga andetagen (trots att det ibland kan vara jobbigt när man själv ska sova men ganska betryggande).
Om han bara kunde fatta hur mycket jag älskar och behöver honom. Det är knappt att ja fattar det själv men det är sant. Vill inte leva en dag utan att veta att ja har honom vid min sida.
Nu säger ja God natt oxh fortsätter lyssna på dem trygga andetagen och kolla på SoA. Puss&kram sov gott!

Av Jennica - 7 augusti 2014 20:25

Jahopp, då va man hemma igen. Åkte en sväng till mamma för hon hade en husvisning (som förhoppnings gick bra). Mannen och han kompis är och fiskar lite småfisk tills det att dem ska sticka o fiska natten till lördag. Får se när han kommer hem o sen blir de lite grillning, kött för mig o kyckling för honom. Hoppas dock att de blir snart för ja börjar bli hungrig och klockan tickar iväg. Får roa mig me o kolla på sons of anarchy så länge. Kanske skulle börjar grilla så länge så får han värma sitt sedan.. måste bara slita mig för serien.

Av Jennica - 7 augusti 2014 07:25

Nu är de dags för jobb. Brukar inte vara så tidigt men idag blev de så. Ganska skönt o sluta tidigt men de e alltid jobbigt o gå upp i tid. Dags o göra de bästa av situationen :)

Ovido - Quiz & Flashcards