Alla inlägg den 18 augusti 2014

Av Jennica - 18 augusti 2014 12:57

Kan inte förstå hur fort veckan har gått. Idag va de dags att lämna barnen på dagis och att dem blir hämtade av deras mamma igen. Det är sjukt hur fort en vecka kan gå, speciellt när man haft en bra vecka. Typ inget bråk, varken av Linnéa eller Ebba. Ebba har klarat sig utan napp som vanligt.

Som vanligt får ja alltid lite dålig magkänsla när dem åker ifrån oss. Ibland är de lite som att man inte riktigt vet vad det är för barn man möter när dem kommer tillbaka och det är lite läskigt.

Det är ibland lite galet hur mycket ett barn kan påverkas. Och nu mena ja inte bara negativt. Det kan bara possitivt också men förändringen ja är rädd för är oftast allt annat än possitiv. 

 

Fy va länge ja sov idag, men det behödes ju tydligen annars hade ja väl inte gjort det. Efter att jobbat långa dagar i helgen så va de ganska skönt att sova ut men ja fick lite panik när ja vaknade, tänkte för mig själv "klockan måste vara ganska mycket" och den va halv 1. Det va ju bara till o gå upp och starta dagen. Kanske ta mig till banken idag med. Om ja orkar, det är inget viktigt. Ska bara ställa ett par frågor så kanske till o me kan ringa om ja känner att latheten tar över. Kan vara så att ja börja bli lite hungrig redan så fundera på o äta något först. Frågan är bara vad. 


           Tjejerna vid Statiol i Halmstad

Ovido - Quiz & Flashcards