Alla inlägg under april 2015

Av Jennica - 11 april 2015 21:16

Började dagen med att åka o jobba. Ett pass som varade mellan 7.30 och 15. Mycket kunder tidigt men över lag så va de inte så mycket. Folk märkte nog att det va fint väder och ja klandrar dem inte, ja hade inte heller velat vara inne om det fina vädret som varit idag. Under tiden ja va där så fick resten av familjen besök av Robin med barn så dem va på lekplatsen och sedan blev det lite mat på McDonalds för dem. Och som grädde på moset så åkte dem sedan till stadsbondgården där ja mötte upp dem efter jobbet. Va ganska mycket att gå där. När vi skulle börja bege oss så märkte man tydligt att Ebba va trött så ja o hon tog mig bil medan F och Linnéa åkte i F:s. Ja o Ebba tog därför en längre väg hem just för att hon skulle få sova lite i bilen så hon fick sin vila lite. Väl hemma så va de lite lek på rummet. Tog även av Neas stödhjul på cykeln så hon kan lära sig cykla utan dem snart. Hon tyckte det va väldigt läskigt men roligt när det väl gick bra. I samband med det så åkte Robin o barnen hem och ja o Ebba stack till affären för att handla de lilla som saknades till maten. Grillat stod på menyn och det vatt supergott. Så nu sover barnen, ja sitter i soffan o inväntar F som är en sväng nere i garaget och sedan blir det den sista Fast-filmen då det blir bio imorgon med Sarah o Sandie. Åhh, som ja längtar. Och va ja fattar de som så blir det även en nummer 8 av dessa filmerna så då blir det bara att invänta den efter denna.

Jobb imorgon först dock. puss&kram på er alla och ha en supermysig resterande helg :D

Av Jennica - 11 april 2015 15:08

Nu beger ja och magen oss upp till Stadsbondgården och resten av familjen.

Av Jennica - 8 april 2015 19:53

Just nu känns det som att min hjärna håller på att explodera. Egentligen är det inget allvarligt, men massa småsaker. Jobb, bebis och generelt massa tankar och saker som ja tycker borde vara annorlunda.

 

Jag tycker inte att man ska ljuga för sina barn, trots detta så är det så många som gör det. Egentligen inte upp till mig men när ett sånt här samtalsämne kommer upp så säger alla alltid att dem aldrig skulle göra det. Många gånger vill ja tro dem, men kan tyvärr inte. Detta gör mig så förbannad. Många kommer med argumenten att det är för att skydda sina barn, men om ja varit barn i den situationen och fått reda på att mina föräldrar ljugit för mig hela mitt liv så hade ja tagit avstånd från mina föräldrar. Om dem hade kunnat ljuga för mig när ja va liten, (nu menar ja inga små vita lögner som ibland föräldrar kan dra) hur mycket sanning talar dem då när ja är vuxen? Hur ska man kunna lita på en person efter att man fått reda på att dem ljugit för en? Ja tror till o med att om ens föräldrar ljuger mycket för en så blir det även en vardag för en själv. Att det är det man är uppvuxen med och att de är det som en det rätta. Det ja förstår minst av allt är att man säger att man skyddar sina barn. Hur kan man påstå något sånt? Genom att dra en riktigt fet lögn för sitt barn, eller för någon för den delen, gör en bara till falsk och äcklig. Åhh, ja blir så arg när ja ser att barn lider för att föräldrar ljuger för dem. Hade ja hört att någon hade sagt till sitt/sina barn till exempel: "det kan inte bli någon glass nu för ja har inga pengar till det" så hade ja inte brytt mig men om ja hade hört någon säga något annat så hade ja kokat. Speciellt om ja vetat att det va en lögn. Nä, nu måste ja släooa dett för ja blir bara förbannat att man kan göra så mot ett barn.. Fyfan.. Nu ska ja sätta mig och fortsätta o kolla på sveriges yngsta mästerkock, dem är grymt bra! Sedan blir det en fast-film som kommer på tv och invänta min karl som fortfarande jobbar. 

Av Jennica - 7 april 2015 20:10

Fick reda på att det inte va urinvägsinfektion som ja trodde att ja hade utan att det ja hade när ja låg inne på sjukhuset hade inte försvunnit. Efter många om och men och efter kommer koller så fick ja en ny medicin mot detta. Fick dock vääääääldig ont i mina njurar efter att ja tagit tabletten (dock bara dem 2 första) så nu hoppas ja verkligen att det är över och att det har försvunnit. Känns bara lite som att den här graviditeten bara gör att ja har ont hela tiden. Fast på olika ställen. Känner mig lite som en hyprokondriker, fast så är faktiskt inte fallet.. Förövrigt är ja frisk, men vill inte ha ont längre.

Fär övrigt så sover barnen gott nu, mannen är ute i garaget och pillar med sin hoj och ja har placerat mitt feta arsle i soffan med en påse chips och lite saft :)

Av Jennica - 1 april 2015 20:57

Just nu ligger ja o kollar på finalen av Sveriges Mästerkock och självklart hejar vi på Coops egna kock Ludvig. Dessutom så trycker min bebis på som bara den så nu blir de toa för 3 gången på mindre än en halvtimme.

Ovido - Quiz & Flashcards