Alla inlägg den 29 april 2015

Av Jennica - 29 april 2015 21:27

Har tydligen blivit en sån där baktant. Har aldrig tyckt om att baka och ja har aldrig riktigt vara något kakmoster men i måndags så blev ja mannen sugna på jordgubbapaj (efter att sett att en kompis gjort jordgubbs-och rabarberpaj.) Sagt oh gjort, karl gick ner till garaget och ja ställde mig o gjorde en paj. Förvånadsvärt bra faktiskt. Det viktigaste va att F tyckte den va god och de tyckte han. Tog till o två gånger och idag åt han upp det sista. Idag va han och tvättade hojen och under tiden så hoppade ja in i duschen och sedan ställde mig med maten. Under tiden blev ja sugen på att baka lite till. Denna gången fick de bli något så ja hade alla sakerna hemma. Så det blev chokladbollar. Pärlsocker på det såklart. Nu står dem i kylen och väntas på att bli uppätna. Har tagit en och nu räcker det för mig. I alla fall för idag :)

Nu ligger ja åter igen i soffan och chillar och karln är återigen i garaget och fixar och trixar. Snart kallar sängen och imorgon är det stängning som gäller på jobbet så börjar halv 4. Ganska go tid faktiskt. Ska hoppa in o jobba på lördag också så nästa lediga dag är söndag.

Av Jennica - 29 april 2015 17:26

Idag har ja återigen varit på vårdcentralen. Lämnat lite kiss som dem ska undersöka och pratat lite om vissa problem ja har. Ska fortsätta att smörja lite med en salva ja fått så hoppas vi på det bästa. Sedan va ja på lite spaning. Kan tyvärr inte gå in så mycket på det men roligt va det trots att ja va själv.. Även igår va det spaning. Den gången va det dock mer på riktigt, med Missing People. Blev akut bilsök så ja och Alex tog oss åt uppgiften och stack iväg sent på kvällen. Stack strax innan 10 och va hemma vid kvart i 2 någonting.


Nu ligger ja o fetar mig med lite ostbågar och ska snart börja hänga in o vika lite kläder. Sedan blir det att laga lite mat till mig o mannen, men det återstå dock o se när han kommer hem igen. Han stack previs iväg för att tvätta sin hoj.

Ovido - Quiz & Flashcards