Alla inlägg under juli 2014

Av Jennica - 21 juli 2014 19:47

Här kommer lite bilder förra veckan med barnen

Av Jennica - 21 juli 2014 16:32

Nu va första jobb dagen avklarad. De va ungefär som ja förväntade mig. Heeeelt jävla kaos. Men ganska gott o komma tillbaka ändå. Nu blir det att invänta mannen så ska vi åka o hämta barnen. Får se om vi går ut en sväng i de fina vädret (om dem orkar att vara ute).

Ikväll blir de korvstroganoff till middag och när kidsen sover så blir de väl en film för min o F.

Av Jennica - 20 juli 2014 19:31

Nu är det sista timmarna på sista semesterdagen. Känns lite halvtråkigt men ska samtidigt bli skönt att komma tillbaka till jobbet och träffa alla underbara kunderna och kollegorna också för den delen.

Barnen ligger i sängen och tittar på Hello Kitty, finns det någon mer irriterande låt än den som spelas mellan avsnitten? Tror faktiskt inte det, men är så jobbigt. Och den katten, den kan driva mig till vansinne...

Mannen är ute och kör hoj och jag sitter här hemma och myser med ett glas isvatten. Det finns inget bättre än ett stort glass vatten med mycket is!

Funderar på att ta och se en film eller se om det finns något annat att titta på tills mannen kommer hem eller det är dags att gå och lägga sig.

 

Nu blir de lite tjat med mamma i telefonen. <3

Av Jennica - 19 juli 2014 20:19

Nu va de slut på semestern. Eller ja, imorgon också. Men den kommer nog bli ganska lugn då ungarna ska tillbaka till dagis på måndag. (Ska kanske lägga till här att det inte är mina barn egentligen, utan det är min sambos barn. 2 töser)

Detta kan faktiskt ha varit en av de mysigaste semestrarna som tillbringats här i Sverige. Och till o med närmare bestämt i Halmstad (mestadels). Första veckan va det bara och sambon och hittade på saker. Ute o hojade, träffade vänner och kollade fotboll på uteservering va en del av sakerna som vi hittade på. Denna sistsa veckan har spenderats med barnen. Där vi bland annat ha fiskat krabbor, som vi givetvis slänge i igen, varit på Tosselilla (dem äääääälskade det), varit på äverntyrslandet (också väldigt uppskattat) och lite andra småsaker. Träffat tösernas släktingar från Värmland, träffat deras farmor & farfar och massa mer. Men nu är det snart dags att gå tillbaka till tidiga morgonar och rutiner. Ska bli ganska skönt på ett sätt men samtidigt så är de skönt med semester. Får se om man hittar på något mer senare i år eftersom de bara blev 2 veckor nu då mannen pluggar till lastbilskort och hade bara 2 veckor ledigt. 

Nu ska de bli lite mat för mig o mannen och sedan se en film med lite gotte.

 

Ska försöka lära mig att uppdatera bra med denna sidan. Dem andra har inte gått så bra. Men kanske underlättare lite när man har laddat lite appen på telefonen också :)

Puss&kram

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards