Alla inlägg den 29 juli 2014

Av Jennica - 29 juli 2014 16:08

Nästan precis kommit hem efter att varit inne i stan och ätit shoppat lite. De va en långklänning som fick följa med hem. (Bild kommer senare eller annan dag) har länge velat ha en långklänning men eftersom ja är ganska kort så har ja aldrig hittat någon som passar och äntligen har ja gjort det.
Mannen är väl ganska snart gå väg hem skulle ja tro, han hade någon körning nu på eftermiddagen och sedan skulle han sätta på packväskorna på hojen eftersom han ska iväg på fredag o va borta tills lördag kväll någon gång. Får se om ja följer me då eller om ja stannar hemma o fixar lite.
Nu ska de bli en välbehövd och skön dusch innan ja ena fundera på att göra något annat.

Linnéa på väg hem efter att ja o hon har varit ute för o ätit för o fira brossan. Killtjusaren har Dewin I ena handen och Nathaniel i andra <3

Av Jennica - 29 juli 2014 11:51

Imorse när ja vaknade av hade ja faktiskt sovit ut helt men ändå va de något som saknades. Det som alltid händer när F tar upp barnen till dagis är att dem kommer in o myser med mig om dem har 5 minuter över. Oftast om den ena bästa tänderna så kommer den andra in o vice versa så klart. Efter haft de i 2 veckor (oavsett dagis eller inte) så märke man direkt att något saknades :( Tanken på att vakna i 2 veckor och inte ha någon som smyger upp till en känns lite jobbig.
Idag är ja ledig i alla fall så tänkte att ja skulle möta upp 2 kompisar o sticka kan in till stan o äta o uträtta lite ärenden men först måste ja raka till mina ben ser jag. Haha

Dagens klädval

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards