Alla inlägg den 14 juli 2016

Av Jennica - 14 juli 2016 23:39

Asså, min ork är som bortblåst.. Att varende jävla kväll hålla på o bråka med den stora.. 2 kvällar i rad nu och ja orkar verkligen inte mer. Det har varit så mycket och så stora bråk. Igår flyttade ja ut henne från sitt rum. Hade först sagt att de inte blev någon film och de va då allt började. Satt där inne o skrek o hade sig och vägrade låta den lilla sova. Flyttade ut henne och lät den lilla sova och de fortsatte. Blev vänner och hon ville sova kvar i vår säng och lät henne göra de..

Idag blev de samma visa. Sa vid matbordet att om vi är snälla, lyssnar o allt är utan krångel.. Sa att om dem va duktiga o åt upp all mat så skulle Sarah få välja en film. Sarah valde film men de va tydligen inte rätt film så då va vi igång igen. Denna gången så lång att ja satte henne i bilen o sa att ja skulle köra henne till hennes mamma. Oj, va arg hon blev.. Men oj, detta är på gränsen nu. Ska ja finns kvar här så kommer de få bli förändring!!


Aaah, ja vill bara skrika rakt ut från ett berg, all min ilska o irritation över att de ska bli såhär varenda kväll för att de inte blir som hon vill.. 

Ovido - Quiz & Flashcards