Alla inlägg den 5 juli 2016

Av Jennica - 5 juli 2016 23:10

Känns inte som att de faktikt är tisdag idag. Karln har semester och ja, ja är ju mammaledig så ja hade inte jobbat ändå. Igår satt ja & mannen uppe o bara prata om allt mellan himmel & jord till nästan klockan 2 på natten. De va så mycket och vi behövde de verkligen. 

Idag har de blivit storstädning och eftersom vi alla vaknade upp tillsammans så känns de verkligen som att de är lördag idag. Ungarna fick vara vakna typ hur länge de ville igår och idag med dessutom. Idag under lite andra omständningheter då syster/moster fyller 25 år. Va där & åt lite smörgåstårta, ja chitchattade med allt o alla, Leon charmade varenda kotte (som vanligt) & tjejerna busade på bra vill ja lova. Imorgon är enda dagen vi inte har något planerat. Torsdag så är de ut & äta med familjen och på fredag drar hela familjen till borås. En helg på hotell och ett besök på borås djurpark såklart. Sedan är de tillbaka till vardagen igen, förutom att vi fortfarande kommer att ha tjejerna. Har 2 veckor sammanhängande varje vecka och vi har denna & nästa och efter de så är de tjejernas mamma som har dem i 2 veckor. 


Ska återigen försöka på att bli bättre på att uppdatera denna men så kommer andra saker ivägen men ja försöker så gott ja kan. 

Nu ska ja fortsätta att titta på PLL och ja tror till o med att ja ska pallra mitt feta fläsk till köket för att hämta chipsen.. Hmmm, okej, ja behöver varken fundera eller någon övertalning faktiskt. Hej då bloggen och hej chipsen

Ovido - Quiz & Flashcards