Alla inlägg den 13 juli 2015

Av Jennica - 13 juli 2015 21:05

Idag hade ja en ganska kort dag på jobbet. Från halv 10 till kvart över 2. Lämnade över lite bord till gubben och hans klubb och sedan stack ja in till ett ställe för att prata jobb. Det visade sig att den personen som kom och pratade med mig om detta jobbet förra veckan va själva chefen. Det visade sig idag. Får väl se hur det går där med ser väl ganska lovade ut :)

När ja va klar där stack ja hem och väntade på mannen för att åka och kolla på vagnar. Har inte riktigt fastnat där någon ännu men det kommer väl hoppas jag. Blev avlämnad hemma och sedan stack karl iväg igen. Käkade några mackar och slappade lite. Kollade runt lite på blocket om det va något ja va intresserad av och hittade faktistk 2 vagnar så får se va han tycker. Faktiskt varit duktig också, eller i alla fall lite. Vek en massa tvätt och återgick till att slappa. Nu sitter ja här och slappar fortfarande men funderar dock på om ja ska gå o lägga mig istället och typ kanske kolla på lite Eva & Adam. Börjar trots allt halv 8 imorgon så kankse kan vara pigg då. Eller ska ja ta en dusch innan?


Igår va det kalas för mitt fina gudbarn Bina. Efter det blev det direkt att åka och lämna tjejerna efter att dem varit hos oss i 2 veckor. Det blev ganska jobbigt faktiskt. Vid överlämnades så vägrade L lämna mig. Hon ville verkligen inte till sin mamma. Det måste vara jobbigt som mamma att höra att ens barn inte vill komma till en. Speciellt när det inte är första gången. Såhär är det tyvärr varenda gång dem ska dit. Första gången va de E men som tur va så hände de bara en gång men med L har det nu varit 5-6-7 gånger i rad. Det är smärtsamt att höra att ett barn verkligen inte vill till sin mamma och så måste man lämna dem där pga ett domstolsbeslut. Ja är så frustrerad just för att ja inte riktigt inte vet vad ja ska göra. Vill inte lämna dem men måste ju :(

Ovido - Quiz & Flashcards