Alla inlägg den 16 februari 2016

Av Jennica - 16 februari 2016 20:30

Jaha, då har vi sjukdom i familjen. Kul att de kom vår vecka också.. Hon mår illa och sovit nästintill sen vi kom hem. Blä, ja orkar faktiskt inte detta. Klockan 8 låg vi alla i sängen förutom mannen. Alla barnen sover och ja tänkte ta mig en titt på ett avsnitt. Mannen lär väl antagligen ha svårt o somna ikväll då han sovit större delen av dagen. Gick upp vid 12 och gick o la sig igen vid 3 och klev upp efter 45 minuters tjatande kvart i 7. Maten va klar o framdukad och ja o E satt redan o åt men ja orkade inte för 1 minut tjata mer på dem att kliva upp.. 

Nu ska ja i alla fall snart sova som varit vaken sen halv 7 och faktiskt lite därtill då Leon vaknade halv 5 första gången och sedan sov han oroligt och då e de klart att mamma också ska lida. Så nu är ja ska ja se ett avsnitt och sedan skiter ja i detta för ikväll.

Av Jennica - 16 februari 2016 18:02

Just nu är de 3 av 5 i denna familjen som sover. Det är så kul.. klockan är 6 och maten är klar om en halvtimme. Min snart 5-månaders gamla son förstår ja men pappan och storasystern håller ja på o bli galen på.

Ovido - Quiz & Flashcards